Boardgames

Horor klasik Night of the Living Dead dobija Zombicide tretman

 

Kultni horor klasik Night of the Living Dead će uskoro biti prenešen na tablu u novom Zombicide naslovu.

CMON je upravo završio Kickstarter kampanju za drugu ediciju njihovog hit naslova Zombicide a sudeći po objavama ne namerava da stavi tačku na ovu seriju igara. Kompanija je objavila da će njihov sledeći Kickstarter projekat biti Night of the Living Dead verzija Zombicide igre.

Kada je Džordž Romerov film Noć živih mrtvaca stigla u bioskope, zauvek je promenio horor industriju. Kako CMON kaže, to isto je uradila i društvena igra Zombicide za kooperativno igranje. Nekako bi bilo glupo da izdavač nije posegnuo za licencom ovog filma i nalepi je na svoju igru koja ne prestaje da se dobro prodaje.

Kako se navodi u izjavi za medije, Zombicide: Night of the Living Dead će biti drugačija vrsta Zombicide igre. Ona će biti nezavisno izdanje i biće napravljena da prati i rekreira dešavanja iz klasičnog horora uz pridodati začin modernog Zombicidea. Igrači će biti u ulozi likova iz filma i moraju proći kroz različite situacije, prikazane scenarijima, i pobegnu od zombi apokalipse.

CMON najavljuje drugačiju vrstu Kickstarter kampanje za ovaj naslov. Biće brža, jednostavnija i odvojena od ostalih Zombicide naslova zbog pravnih razloga. Sve ponuđeno u kampanji će biti objavljeno već prvog dana i neće biti sporog otkrivanja dodataka. Datum startovanja Kickstarter kampanje za Zombicide: Night of the Living Dead još uvek nije poznat.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.