Card Games

Napravite svoju kartičnu igru uz novi Humble Bundle

Humble Bundle card game

Razvoj društvene igre nije jednostavan. A onda, kada ste konačno napravili igru, morate da učinite i da bude prijatna na oko. Ukoliko ni vi, kao ja, ne znate da crtate, novi Humble Bundle dolazi kao spas.

Konkretno, u pitanju je paket grafika koje će najviše koristiti svima koji prave kartične igre ili društvene igre u kojima postoje karte. Naravno, ništa vas neće sprečavati ni da sve ove resurse iskoristite za video igre – uz kupovinu dobijate proširenu licencu koja vam dozvoljava da napravite komercijalni proizvod, ako želite.

Humble Bundle se ovim povodom udružio sa kompanijom REXARD koja je specijalizovana za bogate, uglavnom fantazijske, ilustracije. Tako se za 1$ može uzeti komplet ikonica za stratešku igru, karata sa životinjicama, sličice za razne tokene i novčiće i jedan dizajn za drevnu knjigu koji će biti savršen za neki RPG. Nešto više novca je ipak potrebno odvojiti za ostatak kompleta – 17$ donosi preko 200 karata i isto toliko raznih ikonica i tokena, ali i ponešto avatara. Na kraju, za 20$ dobijate sve pomenuto i još komplete fantazijskih i anime likova, ogroman broj karata za fantasy i sci-fi igre, ali i podosta sličica koje možete iskoristiti za podloge, terene i šestougaone pločice. Sve u svemu, paket vredan preko 600 dolara!

Humble Make Your Card Game Bundle je u prodaji još 15 dana, a svi fajlovi dolaze u DRM-free izdanju i, kao što već rekosmo, sa dozvolom da zaradite od proizvoda u kome iste iskoristite.

Categories: Card Games, News

Tagged as: ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.