Games

Osvojite sve Magic: The Gathering Arena Standard karte

Do izlaska jesenjeg Magic: The Gathering seta karata ostalo je nešto manje od dve nedelje. Throne of Eldraine set će uzdrmati Standard format a fanovi i igrači će morati da obnove svoju kolekciju ako žele da nastave da igraju ovaj format.

Wizards of the Coast se pobrinuo da vam obezbedi ove karte tokom događaja koji će trajati od 5-7. oktobra. “Win Every Card Challenge” je besplatan Magic: The Gathering Arena događaj fokusiran na Standard format i to igranjem na jednu dobijenu partiju. Igrači će imati pristup svim Standard legalnim kartama (4 kopije) koje mogu iskoristiti u pravljenju koliko god žele Standard špilova. U ovom događaju možete učestvovati samo jedanput, ali je dozvoljeno menjanje špilova između partija.

Sam događaj će trajati nešto duže, te ćete igrati na 12 pobeda ili 2 poraza, šta prvo dostignete. U zavisnosti od broja pobeda zavisiće i vrednost nagrade. Vešti igrači koji dostignu 12 pobeda osvojiće po jednu digitalnu kopiju svake karte iz Standard seta zajedno sa ulaznicom za Sealed Event i Golden Egg slivovima za karte. Oni koju budu imali 11 pobeda će osvojiti po jednu digitalnu kopiju svake karte iz Throne of Eldraine seta.

Ostali igrači koji ne budu ostvarili ovako veliki broj pobeda u MTGA Win Every Card Challenge neće ostati praznih ruku. Svako ko bude učestvovao će dobiti najmanje jednu retku Throne of Eldraine kartu i pomenute Golden Egg slivove za karte.

MTGA Standard rotacija

MTGA Standard rotacija

Ovakvi događaji pomažu da se animiraju igrači i fanovi digitalnih kartičnih igara i podstreknu se da potroše koji euro na iste. Istraživačka i analitička firma Newzoo procenjuje da bi tržište kartičnih igara moglo da dostigne vrednost od 2 milijarde dolara  do 2020. godine.  Trenutno, Heartstone je na vrhu tržišta. Blizzardova kartična igra je startovala 2014. godine i od tada je lider na tržištu. Takođe, njena prisutnost na mobilnim uređajima joj daje veliku prednost nad igrama poput Magic: The Gathering Arena. Sa druge strane, MTGA pravi svoje mesto na tržištu potencirajući esport kroz svoju digitalnu ponudu.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.