Card Games

Bezier Games objavio besplatnu digitalnu verziju Silver

Silver, nova kartična igra Teda Alspaka sa vukodlacima, koja stiže posle One Night pa onda One Week Ultimate Werewolf i vlasnika nominacije za Spiel des Jahres, Werewordsa, stiže u septembru. Do tada je možete besplatno igrati na vašim telefonima i tabletima.

Kao što smo najavili u majskim nedeljnim vestima i raspravljali u prvoj epizodi “Prvo rolaj pa onda misli” podkasta, stiže nova igra ubeđivanja i blefiranja za ekipu željnu seoskih uranaka na kojima se diskutuje ko je vukodlak a ko je samo ružan. Silver će biti premijerno prkazan na Gen Con sajmu koji se održava ovog vikenda u Indijanopolisu a već sledećeg meseca će biti u prodavnicama.

Pre svih ovih ceremonijalnih momenata Bezier Games je objavio besplatnu digitalnu verziju ove igre za iOS i Android.

Aplikacija je limitirana na dva igrača te možete igrati samo jedan na jedan protiv protivnika koga kontroliše aplikacija. U svemu ostalom je ista kao i kartična igra. Ovo je na neki način čini i dobrim sredstvom za učenje same fizičke kartične igre kada dođe vreme da se ista izbaci na sto.

Komentari korisnika aplikacije je hvale ali i kritikuju zbog nekih bagova i problema koje trenutna verzija ima. Sa druge strane, aplikacija je besplatna , tako da nema razloga da je ne probate i vidite da li ćete možda kupiti Silver kartičnu igru kada bude stigla u prodavnice.

Categories: Card Games, Games, News

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.