Games

TaleSpire je nova platforma za vaše RPG avanture

Svi smo nekada došli u situaciju da sa drugarima pokušavamo da organizujemo igranje nekog zabavnog RPG-a, a onda je krenuo tipični problem: koordinacija kada je ko slobodan, ali i gde se nalazi. Obično se tada okrenete online vođenju kampanje.

TaleSpire je još jedna digitalna platforma koja želi da vam maka prebrodi problem FRPovanja kada se konačno utanačite za termin, ali ste svi na različitim krajevima sveta. Razvija je Bouncryrock, studio iz Norveške, a od sistema poput Roll20 pokušaće da se istakne impresivnom grafikom i alatima koji će novopečenim DMovima omogućiti lagano sastavljanje mapa i vođenje avantura.

Alat će vam tako omogućavati da vodite apsolutno svaki RPG sistem koji vam padne na pamet, jer mehanički nije ograničen ni na šta dokle god kretanje svojih igrača možete predstaviti kvadratnom šemom. Uz to ćete moći da, poput LEGO kockica, sastavljate čitave gradove, pećine i šta vam još padne na pamet, kombinujući već napravljene građevine i objekte, animacije, čak i vremenske nepogode ukoliko želite. Projekat je vrlo ambiciozan i obećava veliki broj alata kako za kreaciju, tako i za vođenje avanture.

Ukoliko želite i vi da podržite TaleSpire, kampanja traje još 42 dana i blizu je cilja, a za pristup igri minimalno će biti potrebno odvojiti 20 dolara. Evo i kako će to izgledati:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.