Card Games

Yu-Gi-Oh! turniri će sada moći da odstrane igrače koji ne stavljaju dezodorans

Pred publiku koja ide na Yu-Gi-Oh! turnire postavlja se novo pitanje – kupiti dezodorans ili još jedan buster?

Konami je odlučio da lupi šakom o sto i uvede novo pravilo za turnire po kome će igrači morati da pripaze na ličnu higijenu. Nova verzija pravilnika koja je nedavno objavljena ima dodatu sekciju za higijenu gde se navodi da sve osobe koje dolaze na turnir moraju biti čiste i nositi čistu odeću. ”Ako ste vi ili vaša odeća vidno prljavi ili širite neprijatne mirise, bićete penalizovani.”

Sudeći po pozitivnim reakcijama Yu-Gi-Oh! publike na ove promene, očigledno je da poslovica ”čistoća je pola životnih poena” nije bila praktikovana od prevelikog broja igrača, pa nisu jedino karte-zamke bile ono što je dovodilo do prevrtanja stolova. Iako Konami nije ulazio u naročite detalje oko toga kako će se utvrđivati ”nivo mirisnosti” učesnika na turnirima, niti koliko će zaista biti dovoljno da se popije momentalna šut karta sa događaja, svakako će biti interesantno osetiti ovu pozitivnu promenu.

A kada smo već na temi popularne kartaške igre i suludih novina, saznali smo i koja je najskuplja Yu-Gi-Oh! karta na svetu. Pazite samo pre kliktanja na taj link, možda će vam trebati voda i šećer.

Čekamo trenutak kada će ovo postati obavezan pribor uz svaki špil

 

Categories: Card Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.