Card Games

Ovo je najskuplja Yu-Gi-Oh! karta

 

Postavite novčanike u odbrambeni položaj, upravo je otkrivena Yu-Gi-Oh! karta koju verovatno niko na svetu ne može da priušti.

Da su kartične igre skupa zanimacija znaju već i vrapci na grani, ali sigurno ništa ne podiže kosu na glavi kao cena ove unikatne Yu-Gi-Oh! (više ”Ju gi joj!”, prim. aut.) koja se prodaje u Japanu. Ako koji slučajem svratite u Tokio, konkretno šoping četvrt Akihabara, u radnji Card Shop Spiral videćete kartu Blue-Eyes Ultimate Dragon za koju prodavac tvrdi da je jedinstvena u svetu.

Zašto? Pa, prvo, usudite li se da pitate za cenu, dobićete odgovor da košta 45 miliona jena (što je otprilike toliko i dinara). Nakon što dobijete vodu i šećer, ljubazni prodavac će vam objasniti istoriju ove karte. Naime, karta je osvojena na turniru Asian Tournament Championship i zaključana je u specijalno providno kućište koje je napravljeno za tu priliku, a na njoj je potpis Kazuki Takahašija, kreatora igre. Još luđe, vlasnik kartice je prvobitno za nju tražio preko 900 miliona dolara. Džabalesku!

A što se tiče kupovine ove karte, mislimo da Seto Kaiba ima najbolji odgovor na to:

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Card Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.