Kickstarter

Cheapass Games sprema antologiju o svojim igrama

Zar ne bi bilo loše imati jednu knjigu koja obuhvata sve o društvenim igrama jednog izdavača?

Na takvu ideju je došao i Cheapass Games, koji je lansirao Kickstarter kampanju kako bi objavio knjigu Cheapass Games in Black and White. U pitanju je antologija preko 22 godine rada ovog malog izdavača, tokom kojih su objavili preko 100 igara.

Kroz ovu knjigu, Cheapass Games će nas provesti kroz sve svoje igre – pravila, naslove strane i ostalu prateću grafiku. I tu misle baš na sve, jer će se u knjizi naći izlistane i igre koje nikada do sada nisu prikazali, kao i nekoliko prototipa kako bi čitaoci dobili uvid u proces pravljenja društvenih igara. Uz prikaze igara biće uključena i kratka istorija svake od njih, komentari dizajnera oko izazova na koje su nailazili, pa i prikaza razvoja igre od prototipa do finalnog proizvoda. Kako igre nećete baš moći da igrate iz ove knjige, Cheapass Games je odlučio da na svom sajtu objavljuje print and play fajlove tokom trajanje kampanje. To znači čak 30 besplatnih igara!

Ukoliko se odlučite da podržite projekat, PDF verzija će vas koštati 15 dolara, dok ćete morati da izdvojite 60 dolara za izdanje u tvrdom povezu.

Categories: Kickstarter, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.