Boardgames

BGG takmičenje u dizajniranju Roll & Write igara

Ako ste želeli da smislite novi Yamb, Ganz Schon Clever, ili da svima pokažete da ”rolaj škrabaj” igre imaju mesta za unapređivanje, sada je sjajna prilika za to.

Na BoardGameGeek pokrenuto je takmičenje u kreiranju Roll & Write društvenih igara. U pitanju je prijateljsko nadmetanje između korisnika sajta, sa prilikom da osvojite GeekGold, valutu sajta za kupovinu đinđuva za vaš profil.

Propozicije konkursa su veoma jednostavne – morate osmisliti potpuno novu igru, tema je nebitna, a igra pored opcije za igranje u više igrača mora da ima solo varijantu. Naravno i da sve to objavite kao besplatni print n play fajl na sajtu koji može da stane na A4 papire, kako bi posetioci mogli da isprobaju i glasaju za vašu kreaciju. Jedino ograničenje je da svako može da prijavi do 3 igre.

Nagrade, kao što smo već pomenuli, su više ”internet slava i hvaljenje među drugarima” prirode, dok će se igre ocenjivati u 7 kategorija koje uključuju i kvalitet napisanih pravila, ali i originalni grafički dizajn. Više detalja možete naći na temi na forumu, a rok za objavljivanje igara je 1. jun. Srećno i, naravno, javite nam ako učestvujete da isprobamo vaše igre.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.