Boardgames

Battletech i Shadowrun svetovi slave velike jubileje

Za Battletech i Shadowrun, 2019. godina je posebna. Battletech će proslaviti svoj 35ti rođendan a Shadowrun slavi 30ti rođendan.

Catalyst Game Labs će provesti celu godinu slaveći jubileje. Slavlje je počelo pre nekoliko dana, sa prigodnim rasprodajama na njihovom sajtu.

Battletech

Battletech

Prošla godina je trebala da bude godina Battletecha. Čak 3 proizvoda su najavljena koji nose ime ove franšize. Od da tri samo je Battletech video igra stigla na vreme.  U maju 2018 godine smo najavili Battletech Beginner Box i novu osnovnu kutiju Battletech A Game of Armored Combat. Izlazak ovih novih startera je pomeren za februar tekuće godine. Takođe u ponudi je i elektronsko i POD izdanje uvek popularne Warrior trilogije romana (En Garde, Riposte, Coupe), kao i novi suplement koji opisuje Tamno Doba,

Catalyst Game Labs za Shadowrun sprema novi suplement No Future i Anarchy dodatak Chicago Chaos. Naravno, obe franšize će biti ispšraćene sa prigodnim majcama i duksevima koje obeležavaju zlatne jubileje. Više informacija o dostupnim rođendanskim proizvodima možete pronaći na Catalyst Game Labs stranici.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.