Games

Stigao novi besplatni dodatak za Descent aplikaciju

Fantasy Flight Games je objavio novo proširenje za besplatnu aplikaciju Descent: Road to Legend, digitalnog ”kompanjona” koji omogućava da ovu masivnu igru igrate u potpunosti kooperativno, bez potrebe da jedan od igrača preuzima ulogu zlog overlorda.

Embers of Dread vodi igrače ka otkrivanju tajni mračnog kulta koji preti zemlji Terrinoth. Ova besplatna kampanja nudi podosta akcije, ali će staviti i vaše klikere na test sa solidnim brojem zagonetki i slagalica koje treba rešiti. Dakle, neće biti dovoljno da samo vaš varvarin vitla sekirom, mada nije zgoreg da ga imate u ekipi. Nova lokacija je Riverwatch, grad u kome ćete imati priliku da unajmite gildu plaćenika i kroz te saveze završite sa kojim zlatnikom viška u torbi, što će vam svakako biti potrebno u narednim etapama kampanje kada se i arsenal proširuje. A imaćete priliku i da razbijete nos ovoj karakondžuli sa slike gore.

Ukoliko želite da zaigrate avanture iz Embers of Dread, moraćete da imate osnovni Descent (2nd Edition), kao i ekspanzije Lair of the Wyrm i Labyrinth of Ruin. Road to Legend se može preuzeti kroz Steam, Google Play i iTunes.

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.