Games

Shards of Infinity dobija digitalno izdanje

Objavljena ranije ove godine u izdanju Ultra Pro Entertainment i Stone Blade Entertainment, Shards of Infinity će uskoro sa naših stolova preći na ekrane kompjutera, telefona i ostalih prenosnih uređaja. Na digitalnoj verziji igre radi studio Temple Gates, koji su zanat digitalizacije kartaških igara ispekli na Race for the Galaxy i Ascension.

Shards of Infinity spada među deckbuilding igre i poznatu formulu proširuje uvođenjem tzv. ”mastery”, poena koje tokom jedne partije sakupljate i time pojačavate svoje karte ili im otključavate nove funkcije. Jedna partija se igra ili do 30 mastery poena, ili dok jednom od igrača poeni zdravlja ne padnu sa 50 na nulu. Digitalna verzija igre će imati podršku za igranje do četiri igrača online ili na istom uređaju, a još zanimljivije je da će biti moguće igranje između svih platformi na kojima će se igra pojaviti. Naravno, AI protivnici će biti prisutni za sve koji preferiraju da se igraju solo, a dodatni izazov će dolaziti od neuralne mreže koja će pokretati veštačku inteligenciju.

Shards of Infinity će biti objavljen na proleće 2019. godine za PC, Android i iOS, a najavljeno je da će koštati oko 8 evra. Pre izlaska će biti organizovan beta test.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.