News

Humble RPG Bundle donosi Vampire The Masquerade avanture

Ukoliko tražite idealno strašnu RPG avanturu za ovu Noć veštica, Humble Bundle ima rešenje.

U saradnji sa White Wolf Entertainment, Humble Bundle je lansirao paket u kome su Vampire: The Masquare Revised Edition, kao i veliki broj dodataka za isti. Već za dolar se tako mogu uzeti osnovna knjiga, kao i komplet Alien Hunger u kome je 5 gotovih likova i kompletan vodič za pripovedača i igrače kroz transformaciju u vampire sa pričom od koje se diže kosa na glavi. Tu su i vodiči za Camarillu, vođenje Hunters hronika, kao i pravljenje vampira 14. i 15. generacije.

Nešto skuplji paket košta 8 dolara i sadrži već pomenute knjige, kao i dve knjige o Inkviziciji, avanture Children of the Night i London by Night, ali i nekoliko karata za Vampire: The Eternal Struggle. Na kraju, najskuplji paket košta 15 dolara i uz sve pomenuto dodaje osveženu knjigu za Pripovedača, vodiče za Anarchs i Ghouls, prvu novelu iz Clan Novel Saga i film Judas Goat. Svi paketi dolaze i sa odgovarajućim značkama za World of Darkness sajt koje daju pristup istim knjigama, kao i po tri meseca pretplate na knjige iz njihove kolekcije.

Ovaj Humble RPG Book Bundle je u prodaji još oko nedelju dana, dok je ovog leta lansirana peta edicija Vampire: The Masquerade.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.