Articles

Nagradna anketa Pitchwise.net – Odgovorite na pitanja i osvojite nagrade!

Dragi čitaoci, vreme je za nagrade!

Pitchwise.net je sa vama skoro dve godine! Ako nas do sada niste upoznali, reći ćemo vam da smo do sada objavili preko 600 vesti iz sveta društvenih igara, kao i iz prateće industrije. Recenzirali smo preko 40 naslova, a dajemo i redovan osvrt na Kickstarter novitete. Pratimo i digitalnu scenu društvenih igara koja je u ekspanziji. Redovno vas obaveštavamo o turnirima i dešavanjima u klubovima društvenih igara u regionu, a tu su i intervjui sa domaćim i stranim dizajnerima i izdavačima.

Došlo je vreme da mi upoznamo vas, a usput vas i nagradimo za vaš trud. Želeli bismo da znamo nešto više o vama, o vašim navikama i stavovima vezanim za društvene igre, kupovinu istih kao i vaše mišljenje o klubovima i Kickstarter kampanjama.

Nagrade za ovu anketu, koja će nam dati uvid u naše čitaoce i igrače, su obezbedili naši cenjeni sponzori: Klub Astal, Pridemage Games i Games4You. Tri srećna dobitnika će biti nagrađena jednom od sledećih igara: 7 Wonders: Duel (srpsko izdanje) (Pridemage Games). Carcassonne (srpsko izdanje) (Games4You) i Šerlok protiv Morijartija (srpsko izdanje) (Astal). Anketu je ilustrovao naš cenjeni ilustrator i prijatelj redakcije, Ilija Melentijević – iLkke.

  • Za nagrade se kvalifikuju samo učesnici ankete sa prostora Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.
  • Anketa je otvorena do 21. oktobra.

>> Zato samo napred i popunite Pitchwise.net nagradnu anketu! <<

Ako vam se sviđa to što radimo zapratite našu Fejsbuk stranicu, YouTube kanal, Tviter i Instagram.

Naghrade: 7 Wonders: Duel (srpsko izdanje) (Pridemage Games). Carcassonne (srpsko izdanje) (Games4You) i Šerlok protiv Morijartija (srpsko izdanje) (Astal),

Naghrade: 7 Wonders: Duel (srpsko izdanje) (Pridemage Games). Carcassonne (srpsko izdanje) (Games4You) i Šerlok protiv Morijartija (srpsko izdanje) (Astal),

2 replies »

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.