Boardgames

Fortnite Monopoly jer što da ne

Fortnite Monopol? Stvarno više nismo iznenađeni…

Upravo to izdanje klasične društvene igre najavila je kompanija Hasbro. U dogovoru sa izdavačem igre, Epic Games, Hasbro će objaviti niz igračaka među kojima je specijalno izdanje Monopoly sa temom trenutno najpopularnije video igre na svetu – Fortnite.

Fortnite Monopoly će se okvirno zasnivati na mehanikama igre braće Parker, ali umesto novca igrači će imati poene zdravlja i, kao i u Fortnite battle royale, pobeđuje onaj ko poslednji ostane na nogama. Igrači će voditi nekog od 27 likova iz igre (tačnije, njihovih kostima), posećivati poznate lokacije poput Tilted Tower i pritom izbegavati brojne zamke. Špilove Šansa i Iznenađenje su zamenili Loot chest špil (korisni predmeti) i Storm (negativni efekti), a igra kao i Monopoly Gamer umesto druge kockice sa brojevima korisci akcionu kockicu. Takođe, ovu verziju Monopola može igrati do čak 7 igrača.

Kako će Fortnite izgledati kao Monopoly videćemo 1. oktobra kada igra stigne u prodavnice, a nedavno je u prodaju pušten Warhammer 40,000 Monopoly.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.