Card Games

Najavljeno Magic The Gathering Nacionalno prvenstvo

Ovogodišnje Nacionalno prvenstvo u najpopularnijoj kartičnoj igri Magic: the Gathering će se održati 8. septembra u Beogradu u organizaciji kluba Conflux. Nacionalno prvenstvo je najbitniji i najposećeniji turnir koji okuplja igrače iz svih gradova Srbije.

Pravo učestvovanja imaju svi registrovani i aktivni igrači iz Srbije koji su u prošloj takmičarskoj sezoni ostvarili minimum 100 Planeswalker poena. U prvoj fazi turnira će se igrati Standard Constructed i Draft Core Set 2019, a u top 8 Standard Constructed.

Klub Conflux i ovogodišnji sponzor turnira Ultra Pro, pripremili su brojne nagrada za sve učesnike. Dvoje najboljih će pored vrednih nagrada ostvariti plasman na Svetsko prvenstvo (World Magic Cup) i plaćene putne troškove od strane Wizards of the Coast. Finalisti Nacionalnog prvenstva će zajedno sa Aleksom Telarovim, našim igračem sa najviše pro poena, činiti reprezentaciju Srbije koja će se na Svetskom prvenstvu u Barseloni od 14. do 16. decembra u konkurenciji 73 nacionalna tima boriti za titulu i novčane nagrade.

Sve detalje u prijavama i propozicijama učestvovanja, kao i o nagradama, možete pronaći na ovom linku.

Autor: Javorko Petričević

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.