Games

Asmodee Digital preuzeo brigu o Fighting Fantasy Legend

Digitalno izdanje igre Fighting Fantasy je promenilo izdavača.

Asmodee Digital je postao novi izdavač igre Fighting Fantasy Legends, originalno razvijane od strane Nomad Games kao digitalna kartaška adaptacija istoimenog sistema knjiga koje su osmislili Stiv Džekson i Jan Livingston. ”Veliki smo ljubitelji Fighting Fantasy serijala i momci i devojke u Nomad Games su uradili fantastičan posao sa igrom koja ostaje verna svom izvornom materijalu”, izjavio je Asmodeejev šef marketinga Filip Dao, navodeći da njegova kompanija želi da podrži igru dugi niz godina.

Fighting Fantasy Legends je igra koja spaja tri knjige (City of Thieves, Citadel of Chaos i The Warlock of Firetop Mountain) i vodi igrača preko fantazijske zemlje Allansia. Svaka lokacija je novi špil karata sa opasnostima i nagradama kroz koje igrač prolazi, dok se sreća kockice raznim unapređenjima lika može okrenuti u vašu korist tokom kampanje. Livingston i Džekson su već bili veoma zadovoljni adaptacijom njihove kultne igre i izjavili su ovom prilikom da im je drago da će se igra pridružiti bogatom katalogu Asmodee Digital izdanja.

Fighting Fantasy Legends je dostupna za PC na Steamu, po ceni od 10€, dok mobilno izdanje košta upola manje i možete ga naći na Google Play i iTunes prodavnicama.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.