Games

Fantazijska avantura Legends of Andor uskoro na mobilnim platformama

Trend koji mi volimo da zovemo ”digitalni karton” nastavlja da se neumoljivo širi i još jedna nagrađivana društvena igra će dobiti digitalno izdanje.

Legends of Andor za Android i iOS

Legends of Andor, originalno izdata 2012. godine od strane kompanije Kosmos, kooperativna je avantura za do četiri ljubitelja epske fantastike i ponosni nosilac Kennerspiel des Jahres. Osim što je okićena nagradama i đinđuvama, igra će se proširiti i na digitalne horizonte, tojest Android i iOS mobilne telefone, zaslugom studija United Soft Media. Digitalni Andor će tako kampanje koje otkrivaju malo drugačiju priču naslovnog kraljevstva, a svaka će sadržati po pet scenarija koji postavljaju različite izazove pred igrače.

Pored jednog jedinog screenshota koji smo dobili iz igre, informacije su jako šture. Developer navodi da će se koristiti pun potencijal digitalne verzije, što pretpostavljamo da se odnosi na olakšano bodovanje i spajanje igrača online, ali po njihovoj najavi čini se da će primarni fokus igre biti na offline igranju na jednom uređaju. Igra je nedavno prošla fazu prototipa i u fazi je produkcije koja bi trebalo da potraje nekoliko meseci. Nije otkriveno koliko će Legends of Andor koštati, kao ni kada bismo okvirno mogli da očekujemo prvu verziju igre.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.