Games

Jedini čikaški čarobnjak Hari Drezden je stigao na Steam

Hidden Achievement je lansirao digitalnu verziju kooperativne kartične igre Dresden Files na Steam digitalnoj platformi. Digitalna verzija igre kao i kartična igra, u izdanju Evil Hat Productions, bazirana je na popularnoj seriji knjiga, autora Džima Bučera, u kojima su opisane dogodovštine jedinog čarobnjaka u modernom Čikagu, Harija Drezdena.

Ova kartična igra vas stavlja u ulogu Harija i njegovih prijatelja koji rešavaju slučajeve iz knjiga i bore se protiv velikih zlih monstruma za koje normalan svet uopšte ni ne zna da postoje. Igra pokriva avanture iz prvih pet knjiga kao i slučajeve iz kolekcije kratkih priča. Kratke priče su integrisane u igru kao random scenariji tako da nećete tako brzo ostati bez materijala. Novi heroji, Drezdenovi prijatelji i neprijatelji iz ostalih romana se već obrađuju i biće u budućnosti dostupni kao DLCovi.

Dresden Files je kooperativna kartična igra koju možete igrati solo ili sa još četiri igrača online. Igra je trenutno dostupna za PC/ Mac računare kroz Steam digitalnu distributivnu platformu, a najavljene su i verzije za iOS i Android platforme.

Više informacija o Dresden Files Cooperative Card Game možete naći na njenoj Steam stranici.

 

1 reply »

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.