Articles

I glumci provode slobodno vreme uz društvene igre

Filmske zvezde izgledaju kao da žive u potpuno drugačijem svetu, ali čini se da čak i najveća holivudska imena uživaju u igranju društvenih igara kao i svi mi.

Entertainment Weekly je otkrio da je zvezdana postava filma “Murder on the Orient Express” zajedno igrala social deduction klasik Werewolf, svakog petka tokom snimanja nove adaptacije romana Agate Kristi. Kako navodi Džoš Gad, Werewolf su ekipi predstavili Penelope Kruz i Havier Bardem. Gospođa Kruz je otkrila da ona redovno igra ovu igru i to ne sa jednom, već dve različite grupe – jednom u Los Anđelesu i drugom u Madridu.

Ovu jaku ekipu su upotpunili Dejzi Ridli, Lesli Odom, Olivia Kolman i legende Mišel Fajfer i Vilijem Defo. Ponekad bi se ovoj postavi pridružili i Kris Pret i Brajs Dalas Hauard i JJ Abrams.

Ako se pitate kako je tekla igra koja zavisi od igranja svoje uloge i blefiranja, u kojoj učestvuju neka od najtalentovanijih glumačkih imena koja trenutno snimaju, odgovor je “baš onako kako ste i očekivali”. Gospodin Gad je izdvojio da su gospođa Kruz i gospodin Odom Junior najbolji bleferi u postavi, dok je gospodin Odom Junior izdvojio da je Vilijem Defo nenadmašan. Dejzi Ridli je jednoglasno izglasana da je najgori lažljivac u ekipi.

Ove holivudske zvezde nisu prve iz filmske elite koje su izjavile da vole društvene igre. Od Vin Dizelove opsesije sa Dungeons & Dragons do momenta kada Kristen Bel i Daks Šepard preskaču žurku posle dodele Golden Globe Awards da bi igrali Settlers of Catan, izgleda da filmski studiji postaju klubovi društvenih igara.

Možda zato nije iznenađujuće što se sprema filmska adaptacija Catana. A evo kako je izgledala partija Werewolfa na Essen Spiel sajmu 2017.

Jedna od mnogih Werewolf sesija na Essen Spiel 2017 sajmu

Jedna od mnogih Werewolf sesija na Essen Spiel 2017 sajmu

Categories: Articles, Boardgames, News

Tagged as: ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.