Card Games

FFG World Championships 2017 počinje večeras

Godišnje svetsko prvenstvo u Fantasy Flight Games kartičnim igrama počinje danas. Ovaj turnir je među najvećima na tabletop sceni, u kome se igrači takmiče za slavu i novac u najvećim naslovima ove kompanije.

Ovogodišnji FFG World Championships otvoriće inicijalne runde po švajcarskom sistemu za The Legend of the Five Rings: The Card Game. Posle inicijalnih rundi, takmičenje u ovoj igri će se nastaviti u subotu kada će se igrati eliminacioni mečevi i finale.

Na ovom turniru će se takođe prvi put igrati i turnir u Runewars ratnoj stonoj igri, koja je izdata ove godine. Za ovu igru je rezervisan četvrtak.

U petak nas očekuje turnir u Game of Thrones – The Card Game, a u nedelju se igra Android: Netrunner turnir. Pomenuti turnir će biti jako zanimljiv pošto je FFG završio sa izdavanjem prvog velikog ciklusa karata i izvršio rotaciju, što je dovelo do toga da su mnoge popularne karte iz Genesis i Spin ciklusa izašle iz legalne upotrebe.

Evo i kompletnog rasporeda takmičenja za sve dane FFG World Champions. Turnire možete pratiti na FFG kanalu na Twitch platformi.

Sreda, 1. Novembar:

The Legend of 5 Rings – Swiss Rounds, početak: 22h

Četvrtak, 2. Novembar:

Runewars – početak: 23:30h,

Petak, 3. Novembar:

Game of Thrones – The Card Game – početak: 16h

Subota, 4. Novembar:

The Legend of 5 Rings – eliminacije i finale, početak: 16h

Nedelja, 5. Novembar:

Android: Netrunner – početak: 18h

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.