Card Games

Fantasy Flight Games ubrzava izdavanje novih karata za Legend of the Five Rings LCG

Izgleda da tempo izdavanja novih pakovanja karata za Living Card Game (LCG) sisteme kompanije Fantasy Flight Games nije dovoljno frekventan. Mesečno izdavanje novih karata će biti ubrzano, bar što se tiče najnovije LCG igre Legend of the Five Rings: The Card Game.

Prvih šest pakovanja karata (dynasty packs) koji zajedno čine Imperial Cycle će biti pušteni u prodaju tokom šest nedelja počevši od novembra. Dakle za samo šest nedelja izaći će onoliko novih karata koliko obično izađe tokom šest meseci za ostale Fantasy Flight Games LCG igre – Android: Netruner, Arham Horror: TCG, Game of Thrones: TCG i Lord of the Rings: TCG.

Legend of the Five Rings: Imperial Cycle

Legend of the Five Rings: Imperial Cycle

Najavljenih šest Dynasty pakovanja su:

  • Tears of Amaterasu
  • For Honor and Glory
  • Into the Forbidden City
  • The Chrysanthemum Throne
  • Fate Has No Secrets
  • Meditations on the Ephemeral

Priča ove kartične igre počinje na World Championships koji se održava od 1-5 novembra, a koji se u okviru igre zove Winter Court. Najavljenih šest pakovanja predstavljaju razvitak ove priče u imperijalnom gradu Otosan Uchi u zemlji Rokugan i fokusiraće se na borbi za uticaj sedam velikih klanova.

Zanimljivo je da će najveći turniri imati uticaj na priču, te će najbolje rangirani igrači svakog klana, na predstojećem svetskom šampionatu imati privilegije da izaberu koju će ulogu njihov klan imati u predstojećem ciklusu. Njihova odluka da izaberu “Keepers” ili “Seekers” će odlučivati koje će karte biti legalne na turnirima, pošto svaki klan ima po jednu kartu za svaku opciju.

Vest o žestokom tempu izdavanja novih karata za Legend of the Five Rings (L5R) je podelila igrače, gde takmičarski orijentisana grupa hvali brzu dostupnost novih karata za pravljenje kvalitetnih špilova za turnire dok su ostali igrači odbojni prema visokoj ceni investicije od samog starta.

Svako od šest pakovanja iz ciklusa će koštati 15 dolara, ukupno 90 dolara posle šest nedelja, a tu je i cena osnovnog seta koja iznosi 40 dolara. Složićete se, nije zanemarljiva investicija za kartičnu igru za dva igrača.

Legend of the Five Rings: Keeper i Seeker karte za svaki klan

Legend of the Five Rings: Keeper i Seeker karte za svaki klan

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.