Games

Digitalni Brass stigao i na PC

Klasik Martina Valasa, Brass, je već dve godine dostupan za iOS i Android platforme. Od pre nekoliko dana ova igra je dostupna i za PC korisnike i to preko Steam platforme. Za ovu verziju kao i za prethodne zaslužan je studio Cublo Games.

Dok čekamo novu ediciju stone društvene igre, nije na odmet pozabaviti se i odigrati po koju partiju digitalne verzije ove “tvrde” euro igre. Da podsetimo, u Velikoj Britaniji ste, razvijate razne grane industrije, povezujete sve kanalima i polako dolazite do saznanja koliko ste očajni u ovoj igri. Šalu na stranu, Cublo Games je uspeo da prenese svu lepotu ove igre sa stola na računar. Verzija za PC ima nekoliko poboljšanja koja su ubačena radi boljeg funkcionisanja igre na laptopovima i stonim računarima.

Igra ima kros platformsko online igranje za do četiri igrača a tu je i solo mod protiv kompjutera koji ima dva nivoa težine. Prezentovani tutorijali u igri su malo šturi, te je uz igru i dostupna knjiga pravila društvene igre uz koju ćete popuniti rupe u znanju.

Brass za PC platformu možete naći na Steam digitalnoj platformi.

 

Categories: Games, News

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.