Games

Preuzmite digitalni Ticket to Ride potpuno besplatno

Ljubitelji vozova i društvenih igara, danas je vaš dan jer digitalni Ticket To Ride može da se preuzme potpuno besplatno!

Ukoliko ste uvek želeli da isprobate popularnu igru koju je dizajnirao Alan R. Mun ili toliko volite Ticket To Ride da želite da ga ponesete na svom laptopu, narednih par dana je moguće preuzeti igru potpuno besplatno. Izdavač Days of Wonder je kroz promociju Ticket To Ride with Max odlučio da počasti sve svoje fanove u okviru proslave ”Year of the train”. Sve što je potrebno da uradite je da posetite pomenuti sajt i na dnu stranice kliknete na veliki baner, zatim unesete svoje podatke (tačnu email adresu pre svega) i dobićete poruku sa linkom na koji je potrebno kliknuti. Kada ste sve to uradili, pojaviće vam se Steam ključ za osnovnu verziju Ticket To Ride, a takođe ćete biti ubačeni u izvlačenje za fizičku kopiju Ticket To Ride: Europe.

Originalni Ticket To Ride je objavljen 2004. godine i osvojio je brojne nagrade među kojima su Spiel des Jahres, Diana Jones 2005. kao i nagrada Origins sajma za najbolju društvenu igru. Igra je vremenom dobili veliki broj proširenja i nezavisnih verzija, svaku sa novom teritorijom na kojoj igrači mogu da grade železnice, ali i pravilima koja malo menjaju poznatu formulu. Do sada je prodato više od četiri miliona primeraka igre i njenih ekspanzija, a digitalno izdanje se pojavilo sredinom 2012. godine pod okriljem Asmodee Digital.

A ako vas zanima zašto je ova igra klasik koji bi svako trebalo da isproba, pogledajte našu Ticket To Ride recenziju.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.