Boardgames

Capstone Games najavio Age of Innovation

Ljubitelji Terra Mystica igre će uskoro uživati u novom naslovu koji započinje seriju igara povezanih sa popularnom društvenom igrom.

Capstone Games i Feuerland Spiele su najavili Age of Innovation, novu igru koja pripada Terra Mystica svetu i liniji igara. U ovoj igri, dizajnera Helga Ostertaga, ćemo kontrolisati fakcije koje pokušavaju da teraformiraju svet i spreme ga za naseljavanje. Igrači, kao lideri fakcija, će se takmičiti u izgradnji građevina, koje će tokom igre narasti naširoko i naveliko, taman da nastane veliki grad.Građevine će rasti, a igrači će ih poboljšavati i usput dobijati resurse, kao što su oruđa, učenjaci, novac i moć. Uz pomoć ovih resursa, ubrzavaćemo našu pažljivo podmazanu mašineriju investiranjem u nauku i inovacije.

Age of Innovation Terra Mystica Pitchwise društvene igre

Age of Innovation

Terra Mystica je jedna od važnijih društvenih igara koje su se pojavile u prethodnoj deceniji i našla se na istoimenoj listi naših renomiranih sagovornika. Sredinom prošle godine objavljena je i velika kutija Terra Mystica, koja je na jednom mestu okupila sve ekspanzije i dodatke za ovu igru.

Age of Innovation  je zasebna igra i ne zahteva prethodno posedovanje ni igranje Terra Mystica igre. Zamišljena je za 1 do 5 igrača i traje oko 40 minuta.  U prodavnicama očekuje tokom avgusta 2023. godine. Dok čekate Age of Innovation, možete igrati digitalnu verziju Terra Mystike. Čisto da ostanete u formi.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.