Boardgames

Catan nacionalno prvenstvo počinje uskoro

catan nacionalno prvenstvo srbije 2022

Svetski šampionat u društvenoj igri Catan će ponovo biti održan posle duže pauze, a Srbija ove godine šalje dva predstavnika.

Još jednom je došla prilika da pokažete svoje veštine u igranju Catan. Klubovi Ravnica i Mipl su najavili Nacionalno prvenstvo Srbije u Catan, koje će ujedno biti i kvalifikacija za Catan World Championship, najviši nivo takmičenja u ovoj društvenoj igri.

Kako će naša zemlja imati dva predstavnika na ovom prestižnom takmičenju, nacionalne kvalifikacije će biti održane kroz dva turnira:

  • Beogradski turnir 20.08. u klubu Ravnica sa početkom u 14 časova.
  • Novosadski turnir 27.08. u klubu Mipl sa početkom u 14 časova.

Pobednici turnira dobijaju plaćen put i smeštaj na svetsko Catan prvenstvo gde će se susresti sa najboljim igračima u plemenitoj veštini trgovine ovce za ciglu.

Finalni turnir Catan World Championship se održava od 18. do 22. novembra. Domaćin će biti biti Malta, a lokacija Grand Hotel Excelsior u Valeti, glavnom gradu Malte.

Više informacija kao i formulare za prijavu možete naći na zvaničnoj stranici prvenstva na Facebooku. Srećno!

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.