News

Društvena igra Pandemic uskoro i kao knjiga

Šta se desi kada se pojavi novi virus u svetu?

Pa, ili vas pošalju na šoping u Italiju, ili nastane panika u Brazilu. Potonje je tema knjige Pandemic: Patient Zero, prve novele u serijalu inspirisanom kultnom društvenom igrom. U pitanju je još jedno Aconyte izdanje, pored knjiga zasnovanih na Arkham Horror, Keyforge, Twilight Imperium, ali i Ubisoft video igrama.

Kako je ovo početak sage, pratićemo prvu pojavu opasnog virusa, a doktori Bodhi Patel i Helen Tejlor će pokušavati da otkriju šta se krije iza misterije i spreče globalnu pandemiju.  Umešani su tu i narko bosovi, provlačiće se i još misterija, nerešenih ubistava i napetih zapleta koji, što bi se reklo, čine da sedite na ivici stolice.

Knjigu potpisuje Amanda Bridžmen, autorka serijala The Subjugate (koji uskoro postaje TV serija),  Aurora i Time of The Stripes, kao i nove Warhammer 40k knjige koju će Black Library objaviti 2022. godine. Pandemic: Patient Zero će se u digitalnom formatu naći u prodaji od 7. septembra, dok štampano izdanje dolazi u evropske prodavnice sredinom oktobra.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.