Industry

Gen Con 2021 pomeren za septembar 2021

 

Gen Con se ove godine nada limitiranoj poseti publike i velikom online događaju.

Nakon odlaganja registracije posetilaca i izlagača početkom godine, Gen Con je odlučio da pomeri kompletan sajam za sredinu septembra 2021. godine. Novina je i da će biti konvertovan u hibridni uživo/ online format. Razlog za to je svima poznat, jer trenutno živimo u nesigurnim vremenima i ne vidi se u doglednoj buducnosti povratak klasičnoj poseti sajmova u sigurnim uslovima.

“Nudeći fleksibilan izbor načina učestvovanja na sajmu, nadamo se da možemo na siguran nalni da uključimo veliki broj ljudi u poznati doživljaj Gen Con sajma tokom septembra.”, navodi se u zvaničnom saopštenju. Poseta sajmu u Indijanopolisu će biti limitirana a format sajma će biti promenjen da uključi i Gen Con Online događaje, strimove i integraciju sa lokalnim prodavnicama koje će držati demo igre koje se premijerno prikazuju na sajmu.

Nakon ovog poteza jednog od najvećih američkih sajmova, gotovo je sigurno da će i evropski sajmovi, uključujući i Essen Spiel 2021, pripremiti i održati sličan hibridni sajam.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Industry, News

Tagged as: ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.