Industry

Posetite virtuelni PortalCon ovog vikenda

Sezona sajmova može da počne, a prvo ćemo ići u Poljsku.

Dobro, virtuelno ćemo je posetiti kroz novo izdanje sajma PortalCon. Ovo je 13. izdanje, nadamo se ne i baksuzno, a kao i prošlogodišnje biće održano u potpunosti online zbog očiglednih razloga. Događaj će biti potpuno besplatan za javnost, a moći će da se prati putem servisa Twitch i zvaničnog Portal Games YouTube kanala.

Datum dešavanja je subota, 23. januar. Događaj će u 15 časova otvoriti Ignacy Trzewiczek, direktor Portal Games, kroz 30-minutu prezentaciju novih igara koje će biti objavljene tokom 2021. godine. Videćemo 3 nove igre i nekoliko proširenja za stare naslove. Zatim će biti održana jednosatna Ask Me Anything sesija vezana za sve najave, nakon koje će publika imati još jednu priliku da se priključi diskusiji. Od 18 časova ćete moći da gledate ekskluzivni prikaz nove Robinson Crusoe ekspanzije, dok će događaj biti zatvoren od 20h kroz live igranje Empires of the North: North Egyptian Kings.

Više informacija i registraciju za učestvovanje u panelima možete naći na zvaničnom sajtu. Mi ćemo, kao i uvek, ispratiti PortalCon finalnim presekom svih najava.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Categories: Industry, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.