Boardgames

Najavljena The Last of Us društvena igra

Saradnja između CMON i Sony Interactive Entertainment će se nastaviti i u narednoj godini.

Posle Bloodborne i God of War društvenih igara, još jedan hit sa PlayStation konzola će postati društvena igra u CMON izdanju. Ovoga puta izabrana je nešto manje akciona, ali ni trunku manje popularna franšiza The Last of Us.

CMON ovom prilikom nije otkrivao puno detalja, sem što su naglasili da su i lično veliki ljubitelji ove video igre i da će se truditi da specifični miks narativa i akcije prenesu na naše stolove. Mi iskreno mirišemo nešto u silu Zombicide sa malo većim naglaskom na priču, pristup koji i mnogi igrači očekuju.

Ukoliko vam nije poznata, originalna The Last of Us video igra je objavljena 2013. godine za PlayStation 3 konzolu, a nešto kasnije je stigla i na PS4. Tada je ova igra gotovo jednoglasno bila proglašena igrom godine od desetina inostranih medija. Milionima igrača se svidela priča o preživljavanju o postapokaliptičnom svetu, kombinacija puškaranja i šunjanja, kao i sam svet. Pre nekoliko meseci objavljen je i nastavak, The Last of Us: Part 2, koji je poprilično podelio gaming zajednicu, ali nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Dakle, veoma jaka franšiza, te su očekivanja jednako visoka.

Da li ste igrali The Last of Us? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.