News

Domaća crowdfunding akademija još jednom otvara vrata

Želeli ste da pokrenete Kickstarter a niste znali kako? Ovog vikenda će biti prilika da naučite upravo kako da i vi imate crowdfunding hit.

18, 19. i 22. juna biće organizovana online Crowdfunding akademija koja je otvorena za učesnike iz različitih industrija, uključjući i gaming i društvene igre. Online Crowdfunding akademija obrađuje sve aspekte jedne crowdfunding kampanje. Od upoznavanja sa terminologijom i osnovama funkcionisanja crowdfunding-a, preko uloge nagrada u crowdfunding-u do pravnih i administrativnih aspekata koji prate jednu kampanju. Teme su birane tako da program bude kompletan i pruži dovoljno znanja za lansiranje uspešne crowdfunding kampanje. Učesnici će imati priliku da uče o ciljnim grupama kampanja, vizuelnoj komunikaciji, kreiranju i ulozi crowdfunding videa, storrytelling-u i društvenim mrežama i oglašavanju u crowdfunding kampanji. Takođe, tu je segment posvećen odnosima s javnošću i strategiji komunikacije, kako se ne bi zanemario nijedan medij.

Međutim, to nije sve, jer postoje i nagrade. Dva najbolja tima koja uspešno završe online Crowdfunding akademiju i tokom akadmije pokažu da imaju projekat sa najviše potencijala, biće nagrađena produkcijom celokupne kampanje. Četiri tima koja ne budu u potpunosti spremna za realizaciju crowdfunding kampanje će biti nagrađena šestodnevnim mentorstvom u onim oblastima crowdfunding-a u kojima im je ono potrebno, kako bi bili u potpunosti spremni za samostalno lansiranje kampanje.

Više detalja o samoj akademiji možete naći ovde, a tu je i link za prijave.

Categories: News

Tagged as:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.