Games

Igrajte digitalni Carcassonne i Ticket To Ride potpuno besplatno

Voleli ih ili ne, Epic baš želi da svi instaliraju njihovu Epic Store aplikaciju, pa nastavljaju sa poklanjanjem video igara.

Ovoga puta su spremili nešto za ljubitelje društvenih igara i to čak dva poklona. U pitanju su Asmodee Digital izdanja – Ticket To Ride i Carcassonne, dva suva klasika među društvenim igrama, sa odličnim digitalnim izdanjima. Originalno je kao poklon trebalo da bude dostupan i digitalni Pandemic, ali je u poslednjem trenutku najavljeno da ćemo tu digitalnu društvenu igru moći da ugrabimo “za dž” nešto kasnije.

Kako biste preuzeli ove besplatne igre biće vam potreban nalog na Epicu, koji je takođe besplatan. Zatim posetite Carcassonne stranicu ili Ticket To Ride stranicu, kliknite na dugme “Get” i samo ispratite instrukcije, tj pazarite igru sa 100% popusta. U oba slučaja dobijate osnovna izdanja pomenutih igara, pa ćete ekspanzije morati da pazarite zasebno kroz Epic Store. Nažalost, moraćete ovu kupovinu da obavite za svaku igru zasebno. Dobra stvar je što vam igre ostaju trajno na nalogu i možete ih instalirati neograničen broj puta.

Ova akcija traje do 13. februara, nakon čega će igri biti vraćene na punu cenu od po 10 dolara.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.