Boardgames

Pokažite da ste najbolji Kingdomino igrač na nacionalnom prvenstvu

Kingdomino Srbija društvena igra nacionalno prvenstvo

Srbija dobija još jedno prvenstvo u društvenim igrama pored Catan i Carcassonne.

Od ove godine, naša zemlja je na zvaničnom spisku za Kingdomino World Championship, najveći turnir u sjajnoj Kingdomino društvenoj igri. Organizator domaćih kvalifikacija je klub Mipl iz Novog Sada, ujedno i domaćin nacionalnog prvenstva koje će se održati 22. februara sa početkom u 12 časova.

Turnir će se igrati u dve etape – prvo će se odigrati runde “za bodove” nakon čega 8 najboljih igrača idu u finale i borbu za titulu šampiona Srbije i šansu za osvajanje puta na svetsko prvenstvo. Učešće se plaća simbolično, 300 dinara, a prijave se prihvataju na dan turnira, tako da dođite jedan sat ranije (od 11 časova).

Najboljeg Kingdomino igrača očekuje već pomenuti odlazak na svetsko prvenstvo (sa plaćenim smeštajem), koje će biti održano u Parizu u avgustu, primerak igre Queendomino i, na samom svetskom prvenstvu, šansa za nagradu od 3000 evra. Drugoplasiranog igrača klub Mipl nagrađuje primerkom igre Kingdomino: Age of Giants, a za 3. i 4. mesto obezbeđen je po primerak Kingdomino Duel. Svi učesnici nacionalnog prvenstva dobijaju specijalni mipl kao uspomenu, a za najboljih 8 igrača nagrada je veliki mipl.

Za više informacija i sva pitanja o turniru posetite Facebook stranicu eventa.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.