Games

Magic: The Gathering postaje MMO sledeće godine

Na godišnjoj Game Awards ceremoniji, Wizards of the Coast je najavio Magic: The Gathering MMO, video igru za računare i konzole.

Da, dobro ste čuli. Magic: The Gathering kartična igra i njeni bogati svetovi i istorija će biti iskorišćeni za stvaranje MMO naslova koji ima fantastično generičko ime Magic: Legends.

Wizards of the Coast kao kompanija koja se bavi kartičnim i RPG igrama se ponovo rapidno širi po svetu video igara posle blage stagnacije. Renesansa Dungeons & Dragons RPGa i Magic: The Gathering kartične igre je dovela do toga da je njihova digitalna verzija kartične igre, Magic: The Gathering Arena, sve bolja i bolja a stiže i Baldur’s Gate 3.

Magic: Legends

Magic: Legends

Magic: Legend je najavljen u formi kratkog trejlera bez ikakvih dodatnih informacija. Znamo da postoji i da je MMO. Znamo i da će igrači biti u ulogama originalnih planarnih hodača i da će da sevaju razne raznobojne magije.

Igru razvija Cryptic Studio koji pripada Perfect World kompaniji. Ovaj studio je poznat po radu na igrama Neverwinter, Star Trek Online i City of Heroes. Više informacija o igri ćemo imati u januaru 2020. godine kada se planira i početak beta testiranja. Ah da, za testiranje se možete prijaviti ovde.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.