News

Nove RPG igre 10.09.2019: Skinite besplatni Carnival Row RPG

Eh ta reklamna mašinerija. Dve nedelje od premijere Carnival Row serije koja nas je uvukla u maštoviti svet pun vila, kentaura, kobolda i pipaka stiže i besplatan Carnival Row RPG. Pored ovog izdanja tu su i dva suplementa za Genesys RPG i Starfinder. Pa izvolte!

Carnival Row RPG

Carnival Row RPG

Carnival Row RPG

Već smo pisali da je Trevis Bičam, kreator Carnival Row tv serije, fan RPG igara. On je svoju popularnu seriju i vodio kao RPG kampanju. Sada to možete i vi. Nerdist i Geek & Soundry su u saradnji sa Monte Cook Games objavili besplatan suplement za Cypher System koji će vam pomoći da uronite u svet Carnival Rowa. U njoj ćete naći istoriju, korisne informacije i mape koje opisuju grad i republiku Burg i svet opisan u ovoj seriji. Tu su i primeri karaktera, stvorenja i ostalih naseljenika ovog grada. Carnival Row RPG možete potpuno besplatno skinuti!

Genesys Expanded Player’s Guide & Game Master’s Screen

Genesys RPG Expanded Player's Guide

Genesys RPG Expanded Player’s Guide & Game Master’s Screen

Fantasy Flight Games planira za sezonu jesen/ zima da nas obraduje sa dve knjige za njihov Genesys RPG. Game Master’s Screen će sadržati tri panela i sadržaće sve ono što jedan Game Master očekuje da jedan takav panel sadrži. Liste, kratke reference pravila i važne telefone.

Expanded Players’s Guide je prvi suplement za Genesys RPG i okrenut je igračima. Donosi novu opremu, vozila, veštine i magije za vaše karaktere. Tu je i deo za Game Mastere i kreiranje novih svetova i scenarija. U knjizi su i tri primera svetova u koje igrači mogu odmah uroniti.

Pre ovih knjiga Fantasy Flight Games je preneo Android u Genesys sistem u knjizi Shadow of the Beanstalk.

Starfinder Character Operations Manual

Starfinder Character Operation Manual

Starfinder Character Operation Manual

Kada već pričamo o pomoćnim knjigama za igrače, Paizo je najavio Character Operations Manual za sveži Starfinder RPG. Knjiga je fokusirana na proširenje opcija dostupnih igračima. Tu su nove opcije pri kreiranju likova i njihovo g napredovanja kao i tri nove klase (biohacker, vanguard i witchwarper). Pomenute nove opcije se odnose i na klase iz osnovne Starfinder Core Rulebook knjige. Kao što se od jednog ovakvog izdanja i očekuje u njemu će se naći i nove magije i oprema. I da zaokružimo, tu su nove akcije za posade brodova tokom svemirskih borbi i sistem za menadžerisanje aktivnosti na brodu i planeti van borbi i aktivnih avantura. Paizo je izlazak knjige najavio za 13. novembar.

Koje se vama nove RPG igre najvše sviđaju? Želimo da čujemo vaš izbor te nam ostavite komentar!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.