Games

Najavljen Warhammer Underworlds: Online, dolazi uskoro na PC

Novi talas digitalnih Warhammer igara je tek počeo, jer nas ove godine očekuje i digitalna verzija jedne od najnovijih stonih zanimacija.

Games Workshop je najavio da će na PC doneti i svoju poprilično svežu igru Warhammer Underworlds. Naravno da je u pitanju igra sa minijaturama, ali ono što Underworlds odvaja od onoga što najčešće znamo kao GW igre je što nećete voditi veliku armiju, a u igri su i table i karte. Dakle, više je u pitanju društvena igra sa kolekcionarskim elementom, koju GW naziva ”taktičkom arena igrom”.

Što se digitalnog izdanja tiče, ono će nositi naslov Warhammer Underworlds: Online i za sada je najavljena samo PC, tojest Steam verzija. Na igri radi nama nepoznat australijski studio Steel Sky Productions, koji navodi da će stona igra biti verno preneta u digitalno okruženje i sa bogatom produkcijom koju Games Workshop fanovi očekuju. Igra će biti objavljena kao Early Access naslov, sa samo dve igrive ”bande”, dok će još dve biti dodate naknadno (besplatno). Sve ostalo će, nažalost, biti plaćeni dodatni sadržaj. Igra bi trebalo da bude dostupna tokom ove godine i odmah će imati aktivno online igranje, a vremenom nas očekuju i drugi sadržaji (nadamo se kampanja), ali i lagani rast cene kako se razvoj bude bližio finalnom produktu.

Igru možete već sada dodati na Steam wishlist, a stigao je i prvi trejler:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.