Games

Prijavite se za prvi domaći Magic the Gathering: Arena turnir!

Dragi ljubitelji igre Magic the Gathering pozivamo vas na prvi turnir u MTG Areni!

Affinity Gaming najavio je prvi turnir u digitalnoj kartaškoj igri Magic the Gathering: Arena. Sa naslovom Belgrade Spark, ovaj turnir je prvi (od nadamo se mnogo) u MTGA, a održaće se upravo ovog vikenda, tačnije 20. aprila, u igraonici GamePub u TC Stadion na Voždovcu. Format koji će se igrati je Standard Traditional, gde je potrebno pobediti dva puta sa istim špilom, a od broja igrača zavisiće struktura turnira.

Spremite zato svoj najubitačniji špil i posetite zvaničnu stranu turnira kako biste se prijavili. 80% fonda će ići u nagrade u MTGA prodavnici, dok je organizator turnira obezbedio i besplatno učešće na prerelease-u nove MTG edicije ”War of the Spark” za dvoje najboljih igrača. Početak turnira je zakazan za 12:30 časova, dok bi bilo poželjno da na događaj stignete barem jedan sat ranije kako biste potvrdili prisustvo i predali dek listu, a rok za prijavu je 19. 04. (petak).

Pravila turnira
Prilikom potvrđivanja prisustva u igraonici potrebno je predati deck listu zapisničaru. Deck koji je prijavljen se koristi tokom celog turnira i nisu dozvoljene izmene deckova ili pojedinih karata. Ukoliko se utvrdi da igrač koristi različit deck od prijavljenog dobiće “game loss” ili diskvalifikaciju.
Mečevi su ograničeni na 40 minuta.
Kada se meč završi igrači su dužni da u najkraćem roku i u tišini napuste svoja mesta i prijave rezultate zapisničaru.
Igrači su dužni da budu prisutni u zoni održavanja turnira. Ako igrač kasni više od 10 minuta od početka meča dobiće “match loss”. Ako postoji opravdan razlog kašnjenja igrači moraju na vreme obavestiti organizatora.
Igrači koji prekrše pravila turnira ili pravila ponašanja biće diskvalifikovani i udaljeni sa mesta održavanja turnira.
Organizator turnira zadržava pravo promene pravila.

Vidimo se u subotu!

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.