Boardgames

Space Cowboys stavlja tačku na TIME Stories i sprema novi ciklus

Space Cowboys je objavio informacije o novom ciklusu pripovedačkih igara.

Space Cowboys sa TIME Stories: Madame koji izlazi u prvom kvartalu 2019. godine, biće poslednja igra iz, takozvanog, belog ciklusa. Glavna priča koja se protezala kroz 9 scenarija biće privedena kraju. Beli ciklus igara će naslediti plavi ciklus koji će imati isto toliko naslova ali će se po mnogo čemu razlikovati od originala.

Novi ciklus igara ce biti nazvan TIME Stories Revolution. Svaki scenario će biti zasebna igra koja će moći da se igra sama za sebe ili po bilo kom redosledu igara iz plavog ciklusa. Dok se fokus belog ciklusa svodio na predmete, kako je i prikazano na kutijama igara, plavi ciklus će se baviti karakterima, što će opet biti indikovano ilustracijama na kutijama.

TIME Stories Revolution A Midsummer Night (PHOTO: W. Eric Martin (BGG))

TIME Stories Revolution A Midsummer Night (PHOTO: W. Eric Martin (BGG))

Dizajneri najavljuju kraće vreme igranja, kao rezultat ankete igrača, i ciljaju da to bude ispod tri sata. Takođe su se udaljili od time track mehanike iz plavog ciklusa. Iako scenariji novog ciklusa mogu da nastupaju na stolu sami za sebe, Space Cowboys planira i Experience dodatak koji će igračima omogućiti da istražuju glavnu priču između scenarija, priču koja povezuje sve u plavom ciklusu.

U svakom slučaju, kompanija planira da izbaci demo scenario kako bi se zainteresovani igrači bez mnogo novčanih izdataka upoznali sa igrom i svetom. Prva dva naslova TIME Stories Revolution plavog ciklusa – A Midsummer Night i The Hadal Project se očekuju u prodavnicama u trećem kvartalu 2019. godine.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.