News

Humble Bundle i Monte Kuk nas vode u predaleku budućnost sa Numenera RPG paketom

Monte Cook Games se udružio sa Humble Bundle ekipom i spremio Numenera RPG zamotuljak knjiga.

Ako vas zanima i želite da probate Numenera RPG, ovaj paket nudi najnovije osnovne knjige, plus još šest suplemenata, bez DRM zaštite, za čak samo 1 dolar. Za 15 dolara dolara dobićete 28 knjiga vezanih za ovaj sistem (suplementi, dodaci i avanture).

Numenera je naučno fantazijski RPG smešten u daleku budućnost koji je napisao Monti Kuk. Ovaj dizajner je poznat po svom radu za Dungeons & Dragons i to na Planescape liniji 1996. godine. Takođe je dizajner i Dark Matter igre iz 1999. godine. Dao je veliki doprinos stvaranju treće edicije Dungeons & Dragons sistema pre nego što je osnovao svoju firmu.

This slideshow requires JavaScript.

Numenera RPG je finansiran preko Kickstarter kampanje a premijeru je doživeo 2013. godine. Ova kampanja je postavila rekord za najviše skupljenog novca za RPG igru, skupivši preko pola miliona dolara. Sledeće godine Numenera je pokupila Origin Award za najbolju novu RPG igru i ENnie Award za proizvod godine, najbolji svet i najbolje pisanje. Takođe je pokupila i srebrna odličja za ilustracije, kartografiju i monstrume. Ovo je prava prilika da dodate jedan malo drugačiji RPG sistem i pregršt dodatnih knjiga, pisan od strane veterana industrije, u svoju kolekciju.

 

Categories: News, RPG

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.