Boardgames

I Monopoly će postati igrani film

Sada sve dobija filmsku adaptaciju, a sledeći ”na tapetu” je morao biti Monopol. I to bez slobodnog parkiranja.

Igra koju mnogi vole da mrze (ili mrze sebe što je vole?) će u izdanju Lionsgate doći na bioskopska platna posle nekoliko godina pregovora, razmatranja i zbunjenog češanja po glavi. Kao konačna karika u lancu pronađen je Kevin Hart za jednu od glavnih uloga u roli… nečega. Iskeno, čini nam se da ni sam studio nije siguran na šta će ova katastrofa u najavili da liči.

Monopoly film je navodno u planu još od 2008. godine kada je Hasbro sa studiom Univerzal potpisao ugovor i tada snimio fantastično loš Battleship (Potapanje Brodova po naški). U međuvremenu je film menjao ruke, čak je u jednom trenutku legendarni Ridli Skot umočio prst u ovu krempitu, da bi 2015. godine prešao u ruke studija Lionsgate i reditelja Endrjua Nikola. Pored ova dva imena, poznato je da bi na scenariju trebalo da radi Tim Stori, koji je pisao scenarije za Fantastic 4 i Ride Along. Ako ste gledali bilo šta od pomenutog, znate i šta da očekujete od ovog projekta.

Kada uopšte Monopoly film izlazi nije poznato, kao ni da li će se kultne lokacije poput Ženevskog Trga barem na kratko pojaviti. Ono što jeste sigurno je da ćemo do tada videti Settlers of Catan film koji možda ne bude spektakularna katastrofa. Možda.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.