News

Bundle of Holding vas vodi kroz procep u Malifaux

Bundle of Holding nudi dva paketa posvećena Through the Breach RPGu koji je baziran na Malifaux stonoj skirmiš igri sa minijaturama.

U paralelnom svetu, sličanom našem, smeštenom u rani dvadeseti vek, pojavio se procep ka paralelnoj dimenziji, koji je nastao zbog opadanja magijske snage na Zemlji i pokušaja čarobnjaka da otkriju novi izvor magije. Na mestu tog rituala nastao je procep koji je uništio okolne gradove. Sa druge strane pronađen je grad Malifaux koji iznenašujuće podseća na ovozemaljke gradove ali potpuno napušten. Novi grad i svet se brzo pretvorio u divlji zapad kada su otkriveni soulstoneovi koji su postali potentni izvor magije. Niču rudarski gradovi, sindikati radnika, magijska gilda koja kontroliše procep, plaćenici a bogami i probuđeni stanovnici drugog sveta.

Prvi paket Through The Breach je za nove igrače koji žele da se upuste u avanture u ovom svetu. U ovom paketu su osnovna pravila, Through the Breach 2ed Core Rulebook i četiri “Penny Dreadful”avanture koje su idealan start Recruitment DriveLegacy of DarknessHonor Among Thieves In the Gutter.  Ako prebacite normu, u paket će biti ubačena i dva suplementa Into the Steam i Under Quarantine kao i dve velike avanture koje mogu da se izgrade na tim suplementima, Northern Aggression i A Night in Rottenburg. Tu su još i tri “Penny Dreadful” avanture:  Bad BloodLast Remains i The Ferryman.

Drugi paket, pod imenom Second Breach, donosi novija izdanja i puno “Penny Dreadful” avantura. Za početak tu je dodatak sa novim pravilima Into the Bayou, koji vam omogućava da igrate kao gremlin. Tu je i uvodna kampanja In Defense of Innocence i pet kratkih scenarija:  Bad Moon Rising, Child of Flame, Dirty Deeds, Ghost House i  Madman, Interrupted. Ako platite više od prosečne sume dobićete još deset scenarija među kojima su i The Bayou Games i Nythera kampanje kao i Adventure Box Collection I.

Za ljubitelje gotike. industrije, smoga i zamašćenih prozora ovo je sjajan paket koji sadrži sve što je potrebno da se vaša grupa zabavlja mesecima.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.