News

Bundle of Holding nudi prvu ediciju Warhammer FRPa i The Enemy Within kampanju

Jedan od najupečatljivijih fantazijskih RPGova današnjice Warhammer Fantasy Roleplay je u pristupačnoj ponudi na Bundle of Holding sajtu.

Warhammer Fantasy Roleplay (WHFRPG) je izdao Games Workshop 1986. godine, kao dodatak stonoj ratnoj igri sa minijaturama Warhammer Fantasy Battles (WFB). Mnogi prvi dodaci za ovaj sistem su sadržali i pravila za konverziju u WFB, ali je posle izdavanja kultne serije knjiga za kampanju The Enemy Within, Games Workshop odlučio da refokusira svoj biznis i okrene se minijaturama koje donose mnogo veću zaradu. Nakon toga, Hogshead Publishing preuzima staranje o ovom materijalu a zatim se nižu i druga i treća edicija. Drugu ediciju je kreirao Green Ronin Publishing 2004. godine a 2009. godine je izdata i treća edicija koju je kreirao Fantasy Flight Games.  Prošle godine Games Workshop u saradnji sa Cubicle 7 je najavio četvrto izdanje WHFRP koje će se oslanjati na prve dve edicije ove igre.

U osnovnom paketu, Starter Collection, dobićete osnovnu knjigu prve edicije Warhammer Fantasy Roleplay i dva dodatka za gradove: Marienburg: Sold Down the River i Middenheim: City of Chaos. Ako dodate jos malo novca i prebacite normu, dobićete i Campaign Collection u kojoj je legendarna kampanja The Enemy Within koja se sastoji iz pet delova: Shadows Over Bögenhafen, Death on the Reik, Power Behind the Throne, Something Rotten in Kislev Empire in Flames.

Za kolekcionare i one koji se prvi put susrecu sa Warhammer Fantasy Roleplay igrom, ovo je prava prilika da nabave prvu ediciju koja se smatra klasikom i jednu od najboljih kampanja za fantazijski rpg ikada. Bundle of Holding ponudu možete pronaći ovde i traje do 3. januara 2019. godine.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.