Card Games

Stigla KeyForge aplikacija zbog koje možda nikada nećete imati dobar špil

Fantasy Flight Games je sa premijerom svoje nove kartične igre Keyforge objavio i prateću aplikaciju kao i listu špilova na svom sajtu. Odabrani pristup prodaje špilova ostavlja prostora za brzu selekciju i sklanjanje kvalitetnih špilova koje nikada nećete videti u prodavnicama.

Master Vault Keyforge app i prateća vebstranica će ponuditi igračima način za praćenje uspeha, snage i lančanih efekata njihovog špila. Aplikacija će takođe voditi računa o vašim špilovima pošto ćete moći da skenirate QR kodove ili petnaestocifrene kodove sa kutije špila. Na ovaj način moći ćete da sortirate špilove po popularnosti i ostalim parametrima.

Svaki novi Keyforge špil koji otkrijete i registrujete će vam doneti Æmbershard. Ova digitalna valuta je nagrada za igrače i u predstojećim mesecima će igračima doneti specijalne nagrade. Kada aplikacija napusti svoju beta fazu, Æmbershard će biti dodeljivan i učesnicima na predstojećim turnirima.

Prva takmičarska Keyforge sezona će uskoro početi a Master Vault će pratiti rezultate svih turnira i voditi statistiku o pobedama špilova.

Dok svi klikću u aplikaciji i sajtu, treba skrenuti pažnju da, po onome što smo čuli, špilovi, navodno, dolaze u kutijama sa vidljivim QR kodom i šifrom. Sa druge strane, na vebstranici je pored baze špilova izlistana i lista karata za svaki od njih. Drugim rečima, online prodavnice a i ove lokalne, ništa ne sprečava da pri prijemu robe pregledaju listu dekova i karata i brzo razdvoji žito od kukolja. Dobri špilovi bi odmah otišli na Ebay dok se ostatak ostavlja da se prodaje u radnji i to dobro.

Bilo kako bilo, tržište će odrediti cene, a do tada aplikaciju možete skinuti na Google Play ili iOS prodavnici.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.