Games

Spirit Island i Aeon’s End dobijaju digitalna izdanja

Digitalizacija društvenih igara neumoljivo se nastavlja.

Handelabra, developer digitalne verzije One Deck Dungeon, najavio je dve adaptacije društvenih igara za sledeću godinu – Aeon’s End i Spirit Island. Najava igara je došla kroz zvanični stream developera, mada nije otkriveno da li će se igre pojaviti prvo na PC-u, mobilnim uređajima, ili na svemu odjednom (prethodne igre su objavljivali za PC, Android i iOS).

Ove igre su tematski, a i mehanički različite, dok im je jedina zajednička tačka to što su kooperativne igre. Tako u Spirit Island sarađujete sa ostalim igračima kako biste odbranili svoje ostrvo od kolonizatora, igrajući u ulogama različitih duhova-čuvara ostrva. Ukoliko, pak, preferirate sci-fi okruženje, u Aeon’s End ćete tamaniti horde svemirskih karakondžula i pritom graditi ubojite špilove kroz deckbuilding. Obe igre su visoko rangirane među igračima i na Board Game Geek bazi.

Za sada obe igre imaju neodređen datum dolaska da digitalne platforme, a jedino što je poznato je da će to biti tokom 2019. godine. Više informacija, nadamo se, stiže uskoro.

Categories: Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.