Games

Space Hulk dobija još jednu digitalnu verziju

Ne znamo šta je studijima koji razvijaju video igre, ali su uporni da svako napravi svoju verziju Space Hulk.

Posle čak dve adaptacije kultne stone igre iz Games Workshop u digitalno izdanje, a zatim i pucačine Deathwing, Space Hulk će ove jeseni biti po četvrti put među gamerima. Studio Cyanide, koji stoji iza Blood Bowl 2 i nadolazeće Call of Cthulhu igre, najavio je Space Hulk: Tactics, osveženu i modernizovanu adaptaciju popularne igre za PC i konzole.

Kako studio navodi, igra će gotovo u potpunosti biti verna adaptacija Space Hulk. Pravila će se zasnivati na onima iz društvene igre, ali će biti ubačena novina u vidu sistema karata kojima ćete unapređivati svoje jedinice i imati šansu da okrenete tok bitke u svoju korist. Kampanja će ponuditi priču iz dve perspektive, Blood Angels odreda svemirskih marinaca i, po prvi put, vanzemaljaca Genestealers. Pored solo igranja biće prisutan i 1-na-1 multiplayer kroz koji će biti dostupni i Ultramarines, Dark Angels i Space Wolves, a svoje armije ćete moći da ”picanite” kozmetičkim dodacima koje otključavate igranjem. Na kraju, uz igru dolaze i alati za pravljenje mapa i misije, tako da je očekuje dug životni vek.

Space Hulk: Tactics izlazi 9. oktobra za PC, PlayStation 4 i Xbox One. U međuvremenu, pogledajte trejler koji je objavljen na Gamescomu:

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.