Boardgames

Wizards of the Coast najavio novi poklon set Dungeons & Dragons osnovnih knjiga

Za predstojeće novogodišnje praznike Wizards of the Coast nas sprema da krenemo u avanturu sa stilom

Kompanija je najavila Dungeons & Dragons Core Rulebooks Gift Set koji će u prodavnice stići krajem oktobra. U ovom setu će se naći sve tri osnovne knjige – Player’s Handbook, Dungeon Master’s Guide, Monster’s Manual, kao i Dungeon Master’s Screen. Specijalna verzija ovog seta će se sastojati od istih knjiga i pomagala ali će imati alternativne korice koje je uradio Hydro74.

Dungeons & Dragons Core Rulebooks Gift Set Special Edition

Dungeons & Dragons Core Rulebooks Gift Set Special Edition

Ove alternativne korice nisu novina jer su se do sada pojavile i za bestseler Xanathar’s Guide to Everything , Mrdenkaine’s Tome of Foes i Volo’s Guide to Monsters. Znate ono, malo folije, malo se presijava i privlači pažnju. Treba pomenuti da obe verzije seta dolaze sa futrolom koja drži sve tri knjige i DM skrin. Ovaj set sa alternativnim koricama će biti dostupan samo u hobi prodavnicama kao inicijativa da se podrže lokalne prodavnice. Ovakav set je rađen i za četvrtu ediciju Dungeons & Dragons pravila i pohvalno je da se WOTC odlučio za ovakav potez i za trenutno aktuelnu petu ediciju.

This slideshow requires JavaScript.

Pored ovog seta sprema se i vizuelna istorija D&Da sa knjigom Dungeons & Dragons Art and Arcana: A Visual History. Četiri velika štrebera, Majk Vitver, Sem Vitver, Džon Peterson i Kajl Njuman, su se bacili na prikupljanje retkih fotografija i ilustracija sa početka istorije D&D igre dok je Games Workshop držao prava za Gajgaksova izdanja kao i za vreme TSR kompanije. U ovoj vizuelnoj istoriji će nam biti prikazana artistička evolucija nekih od najpoznatijih čudovišta i kreatura iz ovog imaginarnog sveta.

Ova knjiga će se pojaviti u prodavnicama u isto vreme kada i Dungeons & Dragons Core Rulebooks Gift Set. Oba proizvoda su pun pogodak u vremenu kada tumaranje tunelima i herojski okršaji sa zmajevima i demagorgonima nikad nije bilo više popularnije.

I za kraj ove vesti zapamtite da nije bitno da li ubijate zmaja već koliko dobro izgledate dok to radite.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.