Games

The Horus Heresy: Legions uskoro dolazi na iOS i Android

Mračna tama 31. milenijuma uskoro će slati mrke pokeraške poglede preko digitalnog stola.

Everguild u saradnji sa Games Workshop uskoro će objaviti svoju digitalnu kartašku igru smeštenu u veoma popularni period Warhammer univerzuma kada je Horus izdao Imperatora. The Horus Heresy: Legions će pokušati da se ugura u vrlo zatrpanu scenu mobilnih igara sa kartama, ali i da na digitalne paltforme donese ne toliko rasprostranjeni 31. milenijum i veliki građanski rat koji je tresao galaksiju.

Očigledno inspirisana Hearthstone i sličnim modernim CCG naslovima, igra će pokušati da bude vaša nova mamipara ukoliko odlučite da se ozbiljno upustite u sklapanje špilova na drugom kraju galaksije. Izbor između dve zaraćene strane i njihovih legija predstavlja arhetipove/klase koje znamo iz drugih kartaških igara, ali će vaši online mečevi uticati na dalji razvoj globalne priče i novog sadržaja koji bude vremenom dolazio. Na primer, ako jedna strana preuzme dominaciju, to će uticati na karte u sledećem patchu, mada je upitno koliko će ovo elegantno biti rešeno.

The Horus Heresy: Legions je trenutno u beti i može se besplatno preuzeti za Android uređaje. Puno izdanje igre se očekuje 26. jula, kada igra izlazi i za iOS.

A ako ovo nije dovoljno jeretično za vas, Warhammer 40k postaje i Monopol.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.