Boardgames

The Binding of Isaac: The Four Souls sakupio novac na Kickstarteru za sat vremena

Kultna video igra dobija stono izdanje.

Edmund Mekmilenova hit video igra iz 2011. godine kombinuje slučajno generisane nivoe sa roguelike stilom igranja. Sa mračnom temom punom maltreriranja, krvi i kake teško da ovu igru niste primetili.

Igra je postala veliki hit, dobila nekoliko ekspanzija kao i kultni status među igračima video igara. Sada, MekMilen donosi svoj uvrnuti stil i brutalne mehanike u kartičnu igru – The Binding of Isaac: Four Souls.

Ideja za društvenu igru je nastala pre godinu dana kada mu je prišla kompanija Studio 71 sa ponudom da napravi takvu igru. Nakon toga stvorio je bazičnu ideju za igru i za pet dana je imao oko 200 karata.

Mehanike su slične kao u Erik Langovom podcenjenom hitu Bloodborne: The Card Game. Prožete su predmetima i efektima koji drastično menjaju igru i utiču na tok celog meča. Igra, naravno, ima prepoznatljiv MekMilenov stil tako da ćete ga teško zaboraviti.

The Binding of Isaac: Four Souls je za samo jedan sat skupila potreban novac za finansiranje na Kickstarter platformi. MekMilen čak nije stigao ni da objavi stretch goals za kampanju kada je ciljna suma dostignuta.

Nadamo se da će ova stona verzija biti rame uz rame sa video igrom.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.