Boardgames

Z-Man Games objavio seriju mini ekspanzija

Dok čekate na sledeću veliku ekspanziju za neku od Z-Man igara, ovaj izdavač kaže: ”A što ne biste pazarili nešto sitnije?”

Francuski izdavač je nedavno pustio u prodaju nekoliko minijaturnih ekspanzija za svoje popularne igre. U pitanju su promo paketići koje je ranije bilo moguće nabaviti samo na sajmovima uz kupovinu igara ili njihovih velikih ekspanzija, a sada su po prvi put u slobodnoj prodaji.

Tako za klasičnu društvenu igru Carcasssonne možete nabaviti mini ekspanziju koja dodaje školu i platnenu vrećicu ili onu u kojoj vaši miplovi idu na vestival, A Feast for Odin možete osvežiti sa dva nova ostrva, dok Terra Mystica dobija nove varijacije za osvajanje poena i nove specijalne pločice. Z-Man Games je u ponudu uvrstio i ekspanzijice (pa moramo tako da ih nazovemo, vidite koliko su male i slatke) za The Voyages of Marco Polo, Beyond Baker Street i Sylvion.

Sadržaj svih ovih mini ekspanzija možete pogledati na Z-Man Games sajtu odakle ih je i jedino moguće naručiti. Svaki od ovih paketa je po 7 dolara. Da li toliko i vredi – ostavljamo vama da zaključite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.