Boardgames

Monopoly “Cheaters Edition” je prava stvar za nas

Monopoly Cheaters Edition

Pustite u pozadini Bad to the bone dok čitate ovo…

Zaklete varalice, doživotni bankari koji prčkaju po trezoru i vi vešti mešači karata u Monopolu, vaša je prilika da zasijate jer je najavljeno specijalno izdanje igre. Monopoly Cheaters edition će vam dati priliku da bacite pravila u kantu za đubre (nemojte to zaista da uradite) i da budete potpuno pakosni prema drugim igračima za stolom i radite sve ono na šta nas je Hasbro upozorio da ne radimo.

Cilj igre je i dalje da sakupite najviše novca i prvi kupite Ženevski trg, ali je cela stvar začinjena špilom od 15 karata sa zadacima koje ispunjavate tokom igre. To može da bude ”posluživanje” paricama iz banke, preskakanje polja, postavljanje kućica ili hotela bez plaćanja, praktično sve ono što je svako od nas bar jednom uradio kada je igrao originalnu igru. Pet ovih karata stoji na sredini table i praktično vam daju zadatke sa nagradama, ali ipak ne treba biti previše očigledan jer ćete popiti kaznu ili će vam čak igrači staviti lisice na ruke i vezati vas za tablu (ništa seksualno, molimo lepo). Uloga bankara se takođe menja u svakom krugu, pa je i lakše pražnjenje kasice, a nekoliko polja je ”hakovano” i ima znatno niže cene nego u ostalim izdanjima igre.

Ukoliko vam ovo zvuči kao odlična zabava i imate ekipu koja rado voli da potkrada saigrače u društvenim igrama, Monopoly Cheaters Edition ćete moći da kupite ove jeseni po ceni od oko 20€.

Categories: Boardgames, News, Serbian

Tagged as: ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.